dimarts, 1 de març de 2011

FOTOGRAFIAMOS NUESTRO PUEBLO

Ja us vam comentar que havíem anat a l'Ajuntament a fer una entrevista a l'alcaldessa del nostre poble. Aquell dia, a més a més, portàvem les nostres càmeres de fotografiar i vam fer un recorregut pels llocs més emblemàtics de la nostra ciutat: el barri antic, les masies, els forns, els parcs més propers... Us presentem aquestes imatges però, com ja hem anat explicant-vos moltes coses del nostre poble i hem descrit la majoria d'aquests espais, per aquesta tasca hem decidit parlar-vos del nostre carrer.
Amb els pares, hem fotografiat la placa amb el nom del carrer i algunes imatges del lloc on vivim. Us descrivim com és el carrer on cadascun de nosaltres vivim. Esperem que us interessi. Segur que ara ens coneixereu encara millor!Fotografies d'Esplugues de LLobregatI recorda que pots seguir el projecte i veure les fotografies i descripcions de molts pobles més aquí

5 comentaris:

 1. Me ha gustado mucho las fotos y la presentación. Os felicito.
  Besos de 3º y 4º de Capileira

  ResponElimina
 2. ¡Preciosas vuestras fotos, precioso vuestro pueblo!

  La presentación también me ha encantado, muy original.

  ¡Enhorabuena Esplugues!

  Muchos besos y un abrazo desde Cuntis.

  Julia

  ResponElimina
 3. Nos ha gustado mucho vuestro pueblo.

  ¡ES MUY BONITO!

  LIDIA,DENISA Y LORENA
  DE VILAFRANCA

  ResponElimina
 4. Que suerte tenéis de vivir en un pueblo tan bonito y que presentaciones tan espectaculares. Me han gustado mucho las fotos y las descripciones.

  Un saludo desde elcolegio Aura de Tarragona.

  ResponElimina
 5. Pero vosotros habéis hecho triple trabajo: además de fotografiar, describís y nos enseñáis las biografías de los nombres de las calles. Me ha gustado muchísimo. Volveremos a Esplugues de nuevo para ver qué juegos tradicionales y populares tenéis. Un saludo desde SEseña, en Toledo.

  ResponElimina